Campanie pentru un VOT CORECT. Call Center și platformă online pentru sesizarea neregulilor

Expert Forum, cu sprijinul Funky Citizens va organiza un centru de informare și asistență electorală pentru alegerile locale din 5 iunie 2016.

Vom pune la dispoziția celor interesați platforma www.expertforum.ro/votcorect și numărul de telefon Telverde 0800 080 200, prin intermediul cărora vom răspunde întrebărilor legate de procedurile de vot și sesizarea neregulilor. Platforma votcorect va conține un formular prin care orice cetățean poate sesiza nereguli din campania electorală sau din ziua votului.

63-expert-forum-web

Fiecare dintre sesizările transmise va fi atent analizată și se va acorda asistență unde este cazul. Platforma va include și o secțiune cu răspunsuri la întrebările cele mai frecvente legate de votare: proceduri de vot, noutățile legislative și practice legate de organizarea alegerilor, decizii ale birourilor electorale, procedurile de observare sau cele de sesizare a neregulilor.

Cei interesați pot găsi pe site inclusiv modele de întâmpinări și plângeri. Continuând experiența din noiembrie 2014, vom organiza un call center unde va funcționa în zilele de 4 și 5 iunie telefonul Telverde 0800 080 200. În preziua alegerilor, pe 4 iunie, programul de funcționare este 12 – 20, iar pe 5 iunie 6 – 23. Apelurile sunt gratuite din rețelele Telekom (Romtelecom, Cosmote), Orange, Vodafone, RDS si UPC.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să îl contactați pe Septimius Pârvu, Manager de proiect Expert Forum, la adresa septimius.parvu@expertforum.ro sau la numărul de telefon 0787.638.315.

AJUTĂM CETĂȚENII LA ALEGERILE LOCALE DIN 5 IUNIE

CALL CENTER ȘI PLATFORMĂ ON-LINE PENTRU SESIZAREA NEREGULILOR

63-expert-forum

3,589 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.