Casa Județeană de Pensii Mehedinți angajează Inspector Asistent

Casa Județeană de Pensii Mehedinți organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă, de inspector clasa I grad profesional asistent din cadrul serviciul stabiliri Prestaţii al Direcţiei Stabiliri şi Plăti Prestaţii.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • minimum 1 an vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice;
  • cunoştinţe de operare calculator, nivel mediu sau perfecţionări/specializări atestate prin deţinerea unui certificat E.C.D.L.

locuri-de-munca

 

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 08 noiembrie 2016, ora 12:00: proba scrisă;
  • data şi ora interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Casei Județene de Pensii Mehedinți, cu sediul în Drobeta-Turnu Severin, bd. Carol I, nr.3, telefon: 0252/341.377.

4,210 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.