Contract semnat pentru modernizarea drumului Plopi-Dumbrava

Drumul județean cuprins între localitățile Plopi și Dumbrava va fi modernizat pe bani guvernamentali. Contractul care vizează modernizarea drumului pe un tronson de aproximativ 13 kilometri a fost semnat la sfârșitul săptămânii trecute de către președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu și ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Banii pentru modernizare au fost alocați în cadrul programului național de dezvoltare locală Anghel Saligny:

”Pentru a reduce timpii de implementare, Consiliul Județean Mehedinți a demarat licitația pentru proiectare și execuție la începutul anului, iar în această perioadă se evaluează ofertele. Avem speranța că în câteva luni, vor și începe lucrările. Pe lângă reabilitarea drumului, se vor realiza dispozitive de scurgere a apelor pe toată lungimea proiectului, podețe transversale, legături cu drumurile laterale, accese la proprietăți, dar și lucrări privind siguranța circulației”, a precizat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Investiția vine să completeze un alt proiect de modernizare a drumurilor care traversează comuna realizat pe fonduri proprii ale Consiliului Județean: Am asfaltat cei 4.3 kilometri din satul Albulești, o investiție de peste 5 milioane lei realizată pe fonduri proprii ale Consiliului Județean Mehedinți lucrare care s-a realizat în perioada 2019-2020 , iar acest proiect vine să completeze această investiție”, a mai spus președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

2,115 total views, 3 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.