Greii kickboxing K1, la Severin! Evenimentul are loc la Sala Polivalentă

Greii kickboxingului vin la Drobeta Turnu Severin pentru a-și apăra titlurile în cadrul unui eveniment unic în județul Mehedinți.  W.K.A. fighters league va avea loc pe 28 octombrie la Sala Polivalentă din Drobeta Turnu Severin, de la ora 20.00 și este susținut de Primăria și Consiliul Local Drobeta Turnu Severin.

Programul include 8 lupte kicboxing K1, iar principalul meci este cel dintre severineanul Ionut Sîrbu și marocanul Nouredin Nugait. Cei doi vor lupta pentru titlul european profesionisti W.K.A. (World Kickboxing Asociation).

Un alt eveniment așteptat cu sufletul la gură este disputa dintre Tolea Ciumac din Republica Moldova si Landri Luca Marco din Italia, luptă care se va da pentru titlul internațional W.K.A. pro. Pe lângă acestea se vor mai disputa încă șase partide de K1, categoria profesioniști.

Spectacolul va fi deschis de luptătorii de box care vor susține 3 meciuri demonstrative. Între pumnii și picioarele pe care și-i vor împărți sportivii în arenă, publicul participant va avea parte de momente artistice și prezentări de modă. Prețul unui bilet este de 30 lei.

 

Voica Briceag

4,906 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.