,,Împreună pentru Mihai Valentin,, concert caritabil al trupei White Mahala. Vezi aici cum poți ajuta

Severinenii sunt invitați să descopere bucuria de a dărui. Cel care are nevoie de ajutorul nostru de data aceasta este Mihai Valentin, un băiețel de 11 ani, elev al Colegiului Național Pedagogic „Ștefan Odobleja”, din Drobeta Turnu Severin, care în ianuarie 2009 a fost diagnosticat cu autism. Cu răbdare, sute de ore de terapie și multă blândețe și dragoste, Mihai Valentin este acum la un pas de recuperare căci, în prezent, diagnosticul băiețelului este numit „autism înalt funcțional”, la un pas de recuperare, dar cu hipersensibilitate auditivă. Din martie 2015, Vali studiază pianul și a participat la diverse concursuri unde a obținut rezultate remarcabile.

Însă terapia de recuperare a lui Vali este extrem de costisitoare, iar O.N.G.-ul Masa Rotundă 2 Drobeta Turnu Severin a pus la cale un eveniment caritabil pentru a-i sprijini pe părinții lui Vali pentru a le asigura măcar o mică parte din suma necesară pentru plata orelor de terapie de care Vali are nevoie pentru a se recupera. În organizarea evenimentului i-au implicat și pe artiștii trupei White Mahala, care revin pentru a doua oară la Drobeta Turnu Severin pentru a participa la un al doilea eveniment caritabil.

,,Cu cântece românești reorchestrate, trupa White Mahala împreună cu Kripton Club Pub&Grill și Masa Rotundă 2 Drobeta Turnu Severin, vă invită pe 1 decembrie, ora 21, să luați parte la un concert caritabil cu strângere de fonduri, „Împreună pentru Mihai Valentin”. Biletele se vor pune în vânzare începând cu data de 14 noiembrie, între orele 12:00-22:00, locația fiind Kripton Club Pub&Grill ( Strada Crișan nr.8). Banii strânși în urma evenimentului, vor fi donați familiei! Prețul biletului: 50 lei,,

Informații puteți obține la numărul de telefon 0753241035 sau la Kripton Club Pub&Grill situat pe Strada Crișan nr.8.

Voica Briceag

3,176 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.