Ion Cupă deschide lista P.M.P. Mehedinți pentru Camera Deputaților. Florin Gagea, primul pe lista de la Senat

Ion Cupă deschide lista P.M.P. Mehedinți pentru Camera Deputaților. Florin Gagea, primul pe lista de la Senat

Reprezentanții Partidului Mișcarea Populară, filiala Mehedinți au depus listele de candidați pentru alegerile parlamentare care vor avea loc pe data de 6 decembrie.  În timp record, filiala Mehedinți a formațiunii politice a fost reorganizată, iar la alegerile locale, oamenii lui Băsescu din Mehedinți au reușit să obțină un scor electoral care le-a permis să aibă reprezentare atât în cadrul consiliului municipal Drobeta Turnu Severin cât și în cadrul consiliului județean. Acum, au început pregătirile pentru alegerile parlamentare din iarnă. În Biroul Politic Județean au fost validate propunerile de candidaturi, iar deputatul Ion Cupă deschide lista pentru Camera Deputaților, în timp ce pe primul loc la Senat îl regăsit pe Florin Gagea:

”Candidez pentru un nou mandat de deputat pentru că bătălia legislativă pentru protecția mediului trebuie dusă în continuare. Am inițiat și am fost co-inițiatorul mai multor proiecte de legi care sunt foarte utile pentru un mediu curat și pentru sănătatea oamenilor. Sunt încă multe probleme de rezolvat în materie de mediu. Avem nevoie de legi bune, de legi puternice care să ne protejeze apa, aerul, pădurile, pământul, sănătatea întregului ecosistem în care trăim. Trebuie să #MișcămRomânia într-o direcție de dezvoltare sustenabilă care să ofere generațiilor care vin după noi un viitor sigur. Voi deschide lista PMP Mehedinți pentru Camera Deputaților. Alături de mine vor candida: medicul veterinar Irina Oana Zoican, biologul Ramona Maria Cupă, profesorul Ion Tufiș, inginerul Dan Cătălin Vatamanu, economistul Alexandru Sitaru. Pentru Senatul României, PMP Mehedinți îi propune pe: inginerul Gagea Florin, biologul Loredana Georgiana Cioc, economistul Stelescu Georgeta, economistul Louis Moisescu”, a spus Ion Cupă.
Cupă a mai precizat că obiectivul candidaților PMP Mehedinți este acela de a-i reprezenta cu responsabilitate pe toți mehedințenii care așteaptă legi drepte și un guvern coerent care să le aducă siguranță și perspectiva unei vieți mai bune

3,777 total views, 2 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.