Lost Frequencies, Biniak și alți 40 de artiști renumiți urcă, vara aceasta, pe scena Flight Festival

Unul dintre cele mai așteptate evenimente, de anul acesta, din Banat, este Flight Festival, un eveniment cultural inedit, care aduce laolaltă comunitățile de iubitori de muzică, artă și tehnologie. În organizarea acestui eveniment este implicat și un mehedințean. Este vorba despre Cezar Stoienescu, un om cu experiență de peste 20 de ani în organizarea de evenimente de acest gen.

Anul acesta, peste 40 de artiști români și străini vor performa pe cele 4 scene muzicale găzduite de Aerodromul Cioca din Timișoara, în perioada 27-29 august.

Cap de afiș pe scena Flight Festival este îndrăgitul artist belgian Lost Frequencies, care, de câțiva ani se numără printre headlinerii marilor festivaluri ale lumii. Alături de el, pe scena comercială, vor performa, printre alții, Stefan Biniak, Vito Mendez, Delia, Vunk, Vanotek & Muse Quartet, Jean Gavril, Mark Stam, DJ Dark, Mr.Pit, Angelos, Raw Main și mulți alți artiști celebri pe scenele din Paris, Londra, Dubai, Mykonos sau Ibiza.

Nici iubitorii muzicii alternative nu sunt neglijați. Ei vor avea posibilitatea de a retrăi atmosfera de festival pe muzica artiștilor ca Subcarpați, Golan, Vița de Vie, Robin and the Backstabbers, Moonlight Breakfast, Cred ca sunt Extraterestru & Yardie Flo, Om la Lună sau formația locală Melting Dice.

Insula Retro, universul ”Imani made for music” sau ”Take Off World” sunt scenele secundare, pregătite să ofere și ele momente magice participanților la festival, pe ritmuri și gusturi diferite de muzică.

”Flight este un festival care crește, de la an la an, și avem ambiția că în cel mai scurt timp vom pune Timișoara pe harta festivalurilor reprezentative din Europa. Prin programul din acest an, ne dorim să oferim participanților bucuria întâlnirii cu diverse genuri muzicale și cu artiștii preferați, prin intermediul celor 4 scene muzicale din cadrul festivalului. În plus, experiențele inedite pe care le pregătim (zboruri cu avionul, incursiuni în spații imersive, zonele instagramabile, tech world, interacțiuni cu brandurile, spații de relaxare) vor oferi participanților la festival momente memorabile”. declară Vlad Gârboni, directorul artistic al festivalului.

Mai multe informații despre Flight Festival 2021 se pot găsi pe pagina de Facebook și pe website www.flight-festival.com

Biletele se pot achiziționa din rețeaua Entertix și din rețeaua Iabilet.ro.

Partener media al evenimentului: Radio ZU

Partenerii evenimentului: APTIV, Atos, CIUC, Continental, George by BCR, Smithfield România, ACI, Amdaris, Autonom, Ballantine’s, BOSCH, Check-OUTeam, Coca Cola, Everience, Fonduri Structurale, HELLA, IBIS, Iulius Town, Nokia, PWC, Set-up, Cognizant Softvision, Sustainalytics, Tazz by EMAG, Toluna, UPR, Universitatea de Vest, Vest Tract, Vodafone, ZF.

Evenimentul este organizat de Fundația Flight Timișoara, cu sprijinul Consiliului Județean Timiș, Asociației Timișoara Capitală Culturală 2021 și Fundația Academică Culturală Timișoara.

Despre Flight Festival

Flight Festival a luat naștere în 2019 și este un festival de muzică, artă și tehnologie, dezvoltat de organizatori în contextul în care orașul Timișoara va găzdui Capitala Culturală a Europei și al cărui obiectiv este de a introduce cât mai mulți participanți în fascinanta lume a fenomenului cultural și de a poziționa orașul Timișoara pe harta festivalurilor relevante din Europa. În contextul pandemiei, Flight Festival a fost singurul festival de anvergură din România, care nu s-a anulat, oferind participanților pe Aerodromul Cioca concerte muzicale în condiții de distanțare și siguranță sanitară.

Contact:

Andreea Petrica – Marketing & PR Flight Festival

deea@flight-festival.com

3,620 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.