Mehedințean cercetat pentru furtul a 2 autovehicule de teren (ATV) furate din Franţa

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad – I.T.P.F. Timişoara au descoperit la controlul de frontieră două ATV-uri ce figurau în bazele de date ca fiind furate din Franţa.

ATV-urile, în valoare de aproximativ 10.000 de euro, erau ascunse într-un camion care transporta mobilă, în spatele unui panou disimulat.

În data de 13.01.2018, în jurul orei 00.10, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român D. Cristian în vârstă de 20 ani, domiciliat pe raza judeţului Mehedinţi, conducând o autocamioneta marca Fiat Ducato, înmatriculată în Franţa.

La controlul efectuat asupra autocamionetei care transporta mobilă, poliţiştii de frontieră timişeni au descoperit în remorca acesteia, în spatele unui panou (OSB) disimulat, 2 ATV noi, marca CAN-AM-BRP, pentru care conducătorul autovehiculului nu a putut prezenta documente de provenienţă a acestora.

În urma verificările efectuate în bazele de date naţionale, poliţiştii de frontieră au constatat constatat că cele 2 ATV-uri figurează ca fiind furate din Franţa, alertă introdusă de autorităţile române, în data de 19.12.2017.

În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar cele 2 ATV-uri în valoare de aproximativ 10000 euro au fost indisponibilizate la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, până la finalizarea cercetărilor.

4,799 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.