Mihai Mărgineanu, în concert la Drobeta Turnu Severin

Severinenii sunt invitați să cânte, alături de unul dintre ce mai autentici și populari artiști români, piesele: „Ma iubește femeile”, „Zarita”, „Gore din Chitila”,”Jeana”,”Aviația” sau „Melci, scoici, raci, craci”.

Mihai Margineanu este unul dintre cei mai prolifici artisti de folk iar muzica sa este inspirată, printre altele, de folclorul urban, alte piese sunt preluari ale unor cântece vechi de pahar dar artistul întotdeauna a avut grijă să capteze atenția și cu piesele sale proprii. Versurile sunt adeseori explicite, în dulcele său stil propriu. Deși s-a lansat în muzică destul de târziu, la vârsta de 36 de ani, piesele sale au avut un succes la public aproape instant. Mărgineanu este cunoscut cinefililior și din rolul lui Ardiles pe care-l joaca în cel mai iubit serial de comedie românesc din ultimii 10 ani, Las Fierbinți, serial unde asigură și coloana sonoră.

main

Mihai Mărgineanu va susține un super concert pe 7 noiembrie la Palatul Culturii Teodor Costescu din Drobeta Turnu Severin. Alături de band-ul său ne va cânta și încânta în cadrul unui show original și plin cu umor.

Concertul este organizat de Palatul Culturii Teodor Costescu iar biletele pentru showul Mihai Margineanu se găsesc la casa de bilete a instituției (intrarea din spate). Prețul unui bilet este de 35 de lei.

teatru 1

 

 

 

13,009 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.