Municipalul severinean, pregătit pentru meciul Pandurilor

Stadionul municipal din Drobeta Turnu Severin este pregătit pentru meciul de fotbal dintre Pandurii şi CSM Iaşi. Antrenorul Pandurilor, Flavius Stoican, s-a întâlnit cu primarul Severinului pentru a se asigura că se vor lua măsuri ca suprafaţa de joc să se prezinte în condiţii cât de cât acceptabile, în contextul în care stadionul nu are încălzire în gazon. Pandurii s-a întors din Antalya determinată să scape de retrogradare. Deși are foarte mulți tineri în lot, Flavius Stoican a încropit un prim-unsprezece competitiv în cantonament – a pierdut un singur meci din şapte. Gorjenii și-ar fi dorit amânarea campionatului, însă promit că nu vor repeta scena din ultimul meci, de la Târgu Mureș. Atunci, au refuzat să mai joace în repriza a doua din cauza gazonului înghețat. Antrenorul Pandurilor a avut în sensul acesta o discuţie cu primarul Seveirnului, Marius Screciu:

Flavius Stoican

„Sunt bucuros că debutez pe stadionul severinean, chiar dacă cu o echipă care nu este din localitatea mea natală. Începe pentru mine o nouă provocare, am avut trei săptămâni să îmi cunosc elevii,. Întâlnim o echipă care este de mult timp împreună cu jucători valoroşi, care au fost la echipe importante- mă refer aici la Golubovic. Întâlnim o echipă care după calculul hârtiei pelacă favorită, dar asta nu înseamnă că pe teren lucrurile vor sta aşa. Vor avea un meci dificil contra noastră”, a declarat Flavius Stoican.

screciu si flavius stoican

Deşi un stadion modern, municipalul severinean nu are un sistem de încălzire a gazonului, iar o astfel de investiţie nici măcar nu este luată în calcul la ora actuală de primarul Severinului, Marius Screciu:

„Este o problemă din cauza zăpezii, dar am început de azi (n.r.-marţi) lucrul la stadion, deopotrivă la nivelul tribunei şi la cel al suprafeţei de joc, astfel încât vineri, să putem avea un stadion cât de cât pregătit pentru joc. Noi nu avem încălzire în gazon-ar fi fost un lucru bun, dar nu am avut interes să facem acest lucru pentru că la Turnu Severin nu am avut o echipă care să joace curent pe acest stadion” a precizat Marius Screciu.

În campionat, gorjenii ocupă locul 11, cu 18 puncte. Pandurii o va întâlni pe CSM Poli Iași la Severin – vineri, de la ora 17:30.

Voica Briceag

4,461 total views, 2 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.