”Uniți suntem mai puternici! ”Mobilizare impresionantă pentru sprijinirea unui copil care suferă de o afecțiune gravă

Mobilizare impresionată a cluburilor de fotbal din Mehedinți pentru a-i da unui copil de 4 ani șansa la o viață normală. Băiețelul suferă de o boală care îl împiedică să se deplaseze. Copilul nu poate merge și are nevoie urgent de un tratament ce poate fi efectuat doar în străinătate. Banii sunt însă o mare problemă în contextul în care întreaga familie trăiește din salariul tatălui și locuiește în chirie, așa că le este destul de greu  cu cheltuielile. Pentru a-i oferi lui Alex șansa la o viață normală, părinții trebuie să strângă suma de 4.000 de euro. Cazul lui Alex a fost mediatizat de postul local de televiziune Terra Sat, iar în urma materialului prezentat, reprezentanții mai multor cluburi de fotbal din județ s-au mobilizat și au organizat un turneu caritabil.

”Dragilor, vă invităm în număr cat mai mare, mâine la ora 17:00, la Sală Polivalentă, să asistați la Turneul caritabil “ Uniți suntem mai puternici”, organizat pentru Alex!” a precizat Eduard Koler, promotorul acestui eveniment. La turneu s-au înscris și au donat câte 1000 RON, următoarele echipe:

  1. CS Drobeta – credit Florin Irimia
  2. Lucky Sport – credit Jan Duncescu
  3. Avântul Bistrița – credit Florin Spafiu
  4. Sănătatea Breznita – credit Gigi Gorun
  5. Frontiera – credit Florin Teodorescu
  6. AS Realis – credit Rotaru Denis
  7. CS Gogosu – credit Mircea Balasoiu
  8. CS Obârșia de Câmp – credit Marinela Dumitrele
  9. Recolta Danceu – credit Stelica Stăncioiu
  10. ACS Viitorul Severin – credit Dorian Vasilica

Tragerea la sorți se va face la ora 16:30, iar meciurile se vor desfășura pe durata a 20 de minute în sistem eliminatoriu!

Cupele pentru locurile 1 și 2 se vor înmâna de către președintele Asociației Județene de Fotbal, Louis Moisescu!

Cei care vor dori să se alăture cu donații acestei cauze o pot face și la turneu, sau în contul RO31BTRLRONCRT0491756701.

1,166 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.