National Geographic Photo Contest 2015, in galeria Severin Shopping Center

Severin Shopping Center aduce în premieră severinenilor, fotografiile câștigătoare în prestigiosul concurs National Geographic Photo Contest 2015. Expoziția celui mai mare concurs de fotografie din România va fi prezentă în galeria Severin Shopping Center începând cu data de 17 Decembrie, ora 18:00. Fotografiile vor putea fi admirate până pe data de 20 Decembrie.

national geographic 1

La concursul National Geographic Photo Contest 2015, care s-a desfășurat între 2 iulie și 30 septembrie 2015, au fost înscrise 1514 imagini, realizate de 773 de fotografi. Pentru fiecare secțiune din concurs, NATURĂ, OAMENI, ANIMALE, REPORTAJ și PLIMBĂRI PRIN BUCUREȘTI, au fost desemnate câștigătoare câte două fotografii: una la Alegerea Publicului (prin vot online pe http://photocontest2015.natgeo.ro) și una la Alegerea Juriului, format din experți în arta fotografică precum Cătălin Gruia, redactor șef National Geographic & NG Traveler, Zoltan Lorencz, artist vizual, arte plastice și regie film, Marian Ilie, fotoeditor, Hepta Photo Agency, Dan Beșliu, fotograf, lector SFF, Eugen Negrea, Președinte al Asociației Artiștilor Fotografi din România.

dan besliu

Pentru a veni în întâmpinarea pasionaților de fotografie ce vor să învețe mai mult despre tehnicile ce ridică fotografiile la rang de artă, Severin Shopping Center le oferă posibilitatea vizitatorilor de a participa și la un curs de fotografie cu intrare liberă, ce va fi susținut de Dan Beşliu. Cursul va avea loc în deschiderea vernisajului, pe data de 17 Decembrie, începând cu ora 18:00. Dan Beşliu este lector de fotografie și editare de imagini la Școala de Fotografie Freelancer, cu peste 3000 de imagini publicate în ziare și reviste. A susținut de-a lungul carierei 12 cursuri de tehnică fotografică, 8 cursuri de artă fotografică, peste 50 de workshop-uri de fotografie,  peste 30 de cursuri de fotografie pentru tineri in programul  „Vorbești fotografie?”, 7 tabere de fotografie pentru copii și numeroase cursuri foto pentru companii.

ng 2

Expoziția de la Severin Shopping Center face parte dintr-un vernisaj național ce aduce cele 10 lucrări câștigătoare în orașe precum București, Deva, Târgu Jiu, Ploiești, Constanţa și Brăila. Concursul National Geographic Photo Contest 2015 a fost organizat de Burda Media București în parteneriat cu Skin Media, importator oficial Nikon, Photosetup, National Geographic Channels România și rețeaua Nepi.

Voica Briceag

3,980 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.