Percheziții în Mehedinți la hoții de lemne! Vezi aici ce au descoperit polițiștii

Pădurile din Mehedințiului par să fi devenit raiul hoților de lemne, iar autoritățile statului fac eforturi în încercarea de pune punct acestui fenomen. Recent, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Vînju Mare și ai Postului de Poliție Vlădaia au efectuat 11 percheziții la locuințele unor persoane bănuite că ar fi comis delicte silvice, în urma cărora au fost indisponibilizate unelte și material lemons, iar două persoane au fost reținute pentru 24 de ore.

”La data de 12 februarie a.c., polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Vînju Mare și ai Postului de Poliție Vlădaia au efectuat 11 percheziții domiciliare în comuna Vlădaia la locuințele unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni silvice. Din cercetări a reieșit că, în perioada septembrie 2017-ianuarie 2018, persoanele în cauză ar fi sustras material lemons din pădurile situate în împrejurimile comunei Vlădaia. În urma perchezițiilor, polițiștii au indisponibilizat circa 12 m3 material lemnos, esență salcâm,  și mai multe motofierăstraie. De asemenea, au fost identificați doi bărbați de 35, respectiv, 39 de ani, ambii din comuna Vlădaia, bănuiți de comiterea mai multor furturi de material lemons.

Persoanele identificate au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri, ulterior față de acestea fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, ocazie cu care au fost depuse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, urmând ca la data de 13.02.2018 să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Vînju Mare cu propunere de luare a măsurilor legale”, se arată într-un comunicat de presă remis de Inspectoratul Județean de Poliției Mehedinți.

10,779 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.