PSD alături de producătorii locali din sudul județului

CMF 2124020002

Reprezentanții PSD Mehedinți alături de Florin Cergă și Alexandru Mijaiche, parlamentarii Liviu Mazilu și Alin Chirilă, secretarul de stat Bogdan Simcea, președintele TSD, Alexandru Cojocaru, candidații la Consiliile Locale și Consiliul Județean, au mers în târgurile din Cujmir și Vânju Mare.

La acțiunea de la Cujmir au participat primarii de la Vânători, Dan Percea, de la Braniștea, Ion Marin, de la Obârşia de Câmp, Marinela Dumitrele, de la Salcia, Gelu Pantelimon, de la Vrata, Dan Căpraru, de la Pristol, Ion Neamțu, dar și candidații pentru funcțiile de consilieri locali din aceste localități.

De asemenea, la Vânju Mare, au fost candidații PSD la funcția de primar de la Corlățel, Mitică Păun și de la Pădina, Dumitru Boceanu, precum și primarul din Vlădaia, Viorel Spuză.

”Suntem mândri să fim alături de oamenii care contribuie la economia locală și care pun pe mesele noastre produse de calitate, crescute cu dragoste și dedicare.PSD crede în puterea comunității și în importanța susținerii agriculturii românești. De aceea, de la Consiliul Județean, am susținut investițiile în spații moderne pentru comercializarea produselor în mai multe localități din județ.Alături de domnii primari, mă angajez să luptăm și după data de 9 iunie pentru implementarea de măsuri care să sprijine fermierii și să promoveze consumul de produse autohtone.Susținem economia locală și promovăm valorile noastre autentice ”, a declarat Aladin Georgescu, președintele PSD Mehedinți candidat pentru un nou mandat.

219 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.