Recepții tehnice pentru lucrările realizate în mai multe sate din Mehedinți în cadrul proiectului Ro-Net

Locuitorii din 39 de sate din Mehedinți vor avea Internet în bandă largă (broadband) în perioada următoare, după ce lucrările efectuate au fost recepționate din punct de vedere tehnic, prin intermediul proiectului guvernamental Ro-Net, a anunțat Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale (MCSI), într-o postare publicată pe Facebook.

„De săptămâna aceasta, oamenii din încă 28 de localități aflate în județele Vaslui, Mehedinți, Vâlcea și Olt sunt tot mai aproape să aibă acces la Internet în bandă largă. În ultima lună, s-au făcut recepțiile tehnice pentru lucrările realizate în peste 100 de sate, în cadrul proiectului RO-NET, unul dintre cele mai mari proiecte de infrastructură de comunicații din România„, scrie ministerul de resort pe propria pagină de socializare.

Lista integrală a localităților poate fi consultată pe site-ul proiectului. Cei doi operatori desemnați să implementeze proiectul, în urma licitației organizate de Ministerul Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională, sunt Telekom Communications și Telekom Mobile.

 

Voica Briceag

2,498 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.