Comunicat de presă: Tabere gratuite pentru 24 copii din sistemul de protecţie

În perioada 06.08-11.08.2016, 24 de copii cu nevoi speciale din sistemul de protecţie au beneficiat de o minunată perioadă de relaxare în tabăra din Centrul de Agrement Săcelu.

Copiii au avut parte de distracţie şi aventură, jocuri tematice, sporturi de echipă și ștrand. De asemenea au fost implicaţi în  activităţi recreativ-educative şi cu caracter practic, menite să le dezvolte personalitatea, gradul de responsabilitate față de mediul înconjurător, dar și abilitatile de relaționare în cadrul unui colectiv.

IMG_20160810_183612

Tabăra a fost finanțată de Direcția Judeteană pentru Tineret și Sport Mehedinți care, ca și în alți ani, s-a implicat pentru a face mai placute vacantele copiilor institutionalizați din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Mehedinți.

Directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Mehedinţi, domnul Valentin Popescu mulțumeste Direcției Județene pentru Tineret și Sport Mehedinți pentru empatia de care au dat dovadă și pentru modul eficient în care cele două instituții au ales să colaboreze pentru a aduce bucurie în sufletele copiilor cu dizabilități.

SIGLA COMUNICAT

2,483 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.