Târgul Mărţişorului, organizat la Drobeta Turnu Severin în perioada 25 februarie-8 martie

Consilierii locali ai municipiului Drobeta Turnu Severin au hotărât organizarea unui Târg al Mărţişorului în perioada 25 februarie-8 martie. Conform hotărârii adoptate în ultima şedinţă de consiliu local, în afară de spaţiile comerciale, singura locaţie stradală de unde se vor putea cumpăra mărţişoare şi aranjamente florale este târgul amenjat în zona pietonală, Crişan.

martisor

„În perioadele trecute au fost probleme în privinţa comercializări mărţişoarelor, iar de data aceasta în urma hotărârii de consiliu local pe care am adoptat-o, la şedinţa trecută, sperăm ca astfel de probleme să nu se mai ivească. Târgul Mărţişorului se va organiza în perioada 25 februarie-8 martie, pe aleea pietonală, Crişan. Aici vor fi amenajate standuri speciale, vor fi amplasamente de cel mult 9 metri pătraţi, iar la târg sunt aşteptaţi comercianţi din toată ţara, nu doar din Mehedinţi”, a declarat viceprimarul Severinului, Daniel Cîrjan.

danile cirjan

Totodată, vânzătorii de flori trebuie să aibă grijă şi să nu deterioreze asfaltul, iar mesele să respecte un anumit standard. Amenzile pentru nerespectarea condiţiilor privind comercializarea mărţişoarelor pot ajunge până la 2500 lei.

Voica Briceag

5,679 total views, 1 views today


Comentariile sunt oprite.