Vezi aici ce spune fostul primar al Severinului, Constantin Gherghe, despre încălzirea oraşului

Fostul primar al Severinului, Constantin Gherghe, rupe tăcerea şi după o lungă perioadă de timp, face câteva precizări tăioase cu privire la lipsa agentului termic în Drobeta Turnu Severin. Citită printre rânduri, declaraţia lui Gherghe pare să fie o atenţionare:

constantin-gherghe
Sursa foto: Stavaru Justinel

„Stimabililor, opriți-vă cu dezinformarea și diversiunea pentru că severinenii nu sunt naivi cum îi credeți dumneavoastră .
Sau vă considerați domniile voastre niște deștepți?
Nici una, nici alta.
Voi credeți că puteți deturna adevărul ?
Nu reușiți, chiar dacă o faceți tocmai din banii celor ce îi mințiți.
Nu de alta dar le creați iluzia că poporul vă crede, iar mai marii orașului și județului consideră că se pot „spăla pe mâini”.
Decât să căutați scuze stăpânilor ce le pupați mâna mai bine faceți responsabilii să găsească soluții.
Altfel, voi informa eu populația cine și unde au greșit. Chiar doriți asta?
Ați uitat că eu, pentru neîmpliniri la Primărie nu vă plăteam să-mi găsiți scuze si îmi asumam raspunderea.
Dau același sfat celor ce nu au curajul să o facă.”, a conchis sec pe pagina sa de facebook fostul primar al Severinului, Constantin Gherghe. Aceasta este prima precizare pe care fostul edil o face după izbucnirea scandalului lipsei agentului termic în oraş pusă în seama sa de bursa zvonurilor. Cu siguranţă, aceasta nu este decât o primă declaraţie a lui Constantin Gherghe, care se doreşte a fi mai degrabă o atenţionare cu privire la o serie de dezvăluiri viitoare, care pot incendia scena politică în pragul alegerilor parlamentare. Cu siguranţă, în josul declaraţiei regăsim şi precizarea că, „va urma”, sau mai bine spus, va mai urma.  

Voica Briceag

12,432 total views, 1 views today


un comentariu

  1. Secu Cornelia jana

    Domnule Gheghe am inteles , nu sunteti vinovat de lipsa agentului termic, dar in campanie promiteati alaturi de cel pe care l.ati sustinut si ne spuneati ca merita votul nostrum, ca veti fi alaturi de acesta si ca nu veti precupetii nici un effort pentru a ramane in „slujba” severinenilor dvs.iubiti. Ma intreb cum ajutati noul primar, ma repet, pe care l-ati sustinut, daca dvs. lipsiti systematic de la sedintele de cosili ///// Va rugam ramaneti alaturi de severineni asa cum ati promis, asfel dezmintiti toate zvonurile rautacioase, poate !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.