Voica Briceag și Justin Stăvaru, premiu pentru susținerea proiectelor sociale. CNASR Mehedinți cea mai activă filială

Premiu special pentru doi jurnaliști mehedințeni, acordat în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială pentru susținerea Campaniei Naționale a Asistenței Sociale. Voica Briceag, redactor descoperamehedinti.ro și R.T.S. și Justin Stăvaru, de la publicația ”Cronica de Severin” au primit un premiu special din partea organizatorilor, iar filiala Mehedinți a Colegiului Asistenților Sociali a primit premiul pentru cea mai activă filială din țară. Ziua Mondială a Asistenței Sociale a fost celebrată pe 20 martie la Ateneul Român, iar cei mai merituoși asistenți sociali din țară, dar și personalitățile care s-au remarcat în susținerea profesiei de asistent social au fost premiați. Recunoașterea publică, rezultatele profesionale deosebite, constituirea de modele de urmat și contribuția la promovarea imaginii profesiei, au fost criteriile pe baza cărora au fost declarați câștigătorii. Filiala Mehedinți a Colegiului Asistenților Social a primit premiul pentru cea mai activă filială:

 

”De curând a avut loc gala excelenței în domeniul asistenței sociale, iar sucursala județului Mehedinți reprezentată de dl. președinte Marius Roman, a câștigat premiul pentru cea mai activă sucursală din România. Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali reprezintă interesele profesiei de asistent social şi acţionează prin toate mijloacele conferite de lege pentru dezvoltarea acesteia şi pentru ridicarea prestigiului ei în cadrul vieţii sociale. Îi felicităm cu această ocazie și le mulțumim pentru activitatea depusă” a precizat Valentin Croitoru, directorul DGASPC Mehedinți.

Printre premiații galei au fost și doi jurnaliști mehedințeni- Voica Briceag, reporter descoperamehedinti.ro și RTS și Justin Stăvaru, de la Cronica de Severin.  Cei doi jurnaliști au fost premiați pentru activitatea lor în susținerea cauzelor sociale. Premiile au fost înmânate în Mehedinți de președintele Consiliului Județean, Aladin Georgescu:

”Pe data de 23 noiembrie la Drobeta Turnu Severin a avut loc un eveniment în cadrul campaniei ”România se ridică în picioare pentru asistența socială”, iar promovarea acestui eveniment s-a făcut prin intermediul presei locale, iar cea mai aprigă a fost realizată de către doi dintre cei mai consacrați jurnaliști din județul nostru și pentru care eu am tot respectul și anume Voica Briceag și Justin Stăvaru. Astăzi este cazul să îi premiem pentru că premiul obținut de către filiala Mehedinți a asistenților sociali se datorează în mare parte și activității jurnalistice a celor doi” a declarat Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți.

Pentru cele 18 categorii premiate pe 20 martie, au fost nominalizate 625 de persoane din întreaga țară, de la asistenți sociali până la ziariști și politicieni.

 

 

Voica Briceag

7,770 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.