Week-end furtunos în Mehedinţi. Vezi aici ce s-a întâmplat

Sfârşitul de săptămână a fost unul furtunos în judeţul Mehedinţi. A plouat torenţial, iar în unele localităţi a bătut piatra, iar zeci de culturi au fost distruse. Cei mai afectaţi au fost legumicultorii. Afectate au fost însă şi multe case care au fost inundate. În data de 5.05.2017, ca urmare a manifestării fenomenelor meteorologice periculoase, înregistrate pe timpul instituirii codurilor GALBEN și PORTOCALIU, prin dispeceratul I.S.U. Mehedinți au fost monitorizate intervențiile pentru evacuarea apei provenită din precipitații, astfel:

inundatii1

— S.V.S.U. Strehaia a intervenit cu cinci voluntari si o motopompă transportabilă, pentru evacuarea apei provenită din precipitații (refulare canalizare) din două gospodării (curți), în orașul Strehaia.

— S.V.S.U. Burila Mare a intervenit cu opt voluntari si patru motopompe transportabile, pentru evacuarea apei provenită din precipitații din patru gospodării (curți), din satul Crivina, comuna Burila Mare.

— S.V.S.U. Sisești a intervenit cu patru voluntari și o autospecială de intervenție, pentru evacuarea apei provenită din precipitații dintr-o gospodărie (curte), în orașul Strehaia.

 

3,665 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.