Accident pe dealul Stârmina. Circulația a fost blocată minute în șir

Un grav accident de circulație a avut loc joi dimineață pe DN 56 A, în zona dealului Stârmina, în urma căruia a rezultat rănirea gravă a două persoane.  Evenimentul s-a produs în jurul orei 7.15. Două autoturisme s-au ciocnit frontal, iar doua persoane au rămas încarcerate. Timp de mai bine de jumătate de oră circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri pe DN 56 A:

„În accident au fost implicate trei persoane conştiente, dintre care două încarcerate. Pompierii au descarcerat cele două victime, care au fost predate echipajelor SMURD şi SAJ pentru acordarea primului ajutor medical. Cea de a treia a suferit un atac de panica şi este evaluată de echipajele medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Drobeta, Raluca Tîrcă.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat că circulaţia rutieră a fost reluată la ora 07:45 pe un fir alternativ pe DN 56 A, în zona localităţii Hinova (Dealul Stârmina) unde anterior fusese oprită din cauza unei coliziuni frontale între două autoturisme. Evenimentul s-a produs la km 67+500 metri şi s-a soldat cu rănirea a două persoane, care au suferit mai multe fracturi.

Foto: arhivă

Voica Briceag

13,102 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.