Alin Buruiană, concert extraordinar în peștera mare de la Balta! Eveniment organizat în cadrul ”Zilele Geoparcului Platoul Mehedinți”

În perioada 7-9 iunie are loc o nouă ediție a ”Zilelor Geoparcului Platoul Mehedinți”. Evenimentele vor debuta vineri, 7 iunie începând cu ora 12:00, cu un concurs de orientare turistică, ”Geoparc Tour” pe traseul La Varniță- Gaura lui Ciocârdie.  Sâmbătă va avea loc un concert extraordinar în peștera mare de la Balta, susținut de Alin Buruiană, unul dintre semifinaliștii showului Românii au talent difuzat de Pro Tv.Florin Călinescu, unul dintre jurații concursului de talente a spus despre concurent ca voci ca sa, sunt poate doar zece în toată lumea. Alin Buruiană, este originar din Arad. Înfățișarea sa de rocker i-a păcălit pe jurații Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu, aceștia fiind extrem de surprinși în momentul în care a început să cânte operă.

Evenimentele dedicate ”Zilelor Geoparcului Platoul Mehedinți” se vor încheia duminică cu o expoziție fot-video care va avea loc la sediul geoparcului din comuna Cireșu. Evenimentul este organizat de administrația Geoparcului Platoul Mehedinți cu sprijinul Consiliului Județean, al primăriei Balta și al Liceului de Artă, Ioan Ștefan Paulian.

 

Voica Briceag

 

2,386 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.