Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

S.C. SMART INTEGRATION S.R.L., titular al proiectului Construire parc fotovoltaic Şimian compus din: panouri fotovoltaice, structură metalică, învelitoare, transformatoare interne, linii electrice, instalaţii racordare la reţeaua energetică, amenajare teren şi drumuri de acces interioare/private, organizare de şantier, împrejmuire terenuri, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de catre Agenţia pentru Protectia Mediului Mehedinţi, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, proiect propus a fi amplasat in comuna Simian, judeţul Mehedinti.   

      Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul  Agentiei pentru Protectia Mediului Mehedinti din municipiul Drobeta Turnu Severin, str.Baile Romane, nr.3, in zilele de luni pana joi, intre orele 800 – 1600, vineri intre orele 900 – 1400  precum si la urmatoarea adresa de internet: apmmh.anpm.ro.

   Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anunţului pe pagina de internet a APM Mehedinţi.

528 total views, 2 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.