Anunț public privind decizia etapei de încadrare titularul Societatea SECOM S.A.

 Anunț public privind decizia etapei de încadrare

titularul Societatea SECOM S.A.

Societatea SECOM S.A., titular al proiectului „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din județul Mehedinți”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mehedinti, pentru proiectul „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din județul Mehedinți”, propus a fi amplasat în : UAT Drobeta Turnu Severin, UAT Baia de Arama (Baia de Arama, Brebina, Titerlești, Bratilovu, Negoești), Orașul Vânju Mare, UAT Hinova (Hinova, Bistrița), Vânjuleț, UAT Simian (Simian, Dudașu, Dedovița Noua, Cerneți, Erghevița, Valea Copcii, Dedovița Veche si Poroina), UAT Izvoru Barzii (Izvoru Barzii, Schinteiești, Răscolești, Halânga) UAT Jiana (Jiana, Jiana Mare, Cioroboreni, Jiana Veche, Dănceu), Burila Mare, UAT Strehaia (Strehaia, Comanda).

  1. Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Agenția pentru Protecția Mediului Mehedinti din Drobeta Turnu Severin str. Băile Romane nr. 3, în zilele de luni – joi, intre orele 8,00 si 16,00 si vinerea intre orele 8,00 si 14,00, precum și la următoarea adresă de internet http://www.anpm.ro/web/apm-mehedinti/decizii-etapa-de-incadrare.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

  1. Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce privește conținutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul autorității competente pentru protecția mediului Agenția pentru Protecția Mediului Mehedinti din Drobeta Turnu Severin str. Băile Romane nr. 3, în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

 

575 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.