Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

SC APOLODOR DANUBE SRL, titular al proiectului “Modificare documentație tehnică ce a stat la baza emiterii AC nr.532 din 19.12.2013 pentru imobilul aflat în curs de execuție”, anunţa publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Modificare documentație tehnică ce a stat la baza emiterii AC nr.532 din 19.12.2013 pentru imobilul aflat în curs de execuție” propus a fi amplasat in intravilanul Drobeta Turnu Severin, b-dul Carol I nr.1, judeţul Mehedinţi.

          Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mehedinți din municipiul Drobeta Turnu Severin, str. Băile Romane, nr.3, în zilele de luni până joi  între orele 08.00-16.00, vinerea între orele 08.00-14.00 și la următoarea adresă de internet www.apmmh.anpm.ro.

          Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termende cinci zile de la data afișării prezentului anunț.

7,001 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.