Au demarat lucrările de amenajare a parcării din zona blocurilor A.N.L. Vezi aici când va fi gata

Miercuri au demarat lucrările care vizează amenajarea parcării din zona blocurilor A.N.L. Ani de-a rândul locatarii de aici au fost nevoiți să își parcheze mașinile printre gropi, iar din cauza prafului care se ridica aerisirea locuințelor era o misiune aproape imposibilă. Ordinul de execuție a lucrărilor a fost semnat de primarul, Marius Screciu, încă de la sfârșitul lunii aprilie.

Sărită ani la rând din lista de investiții a municipalității, zona blocurilor ANL este prioritară în alocarea financiară a acestui an. Municipalitatea a prevăzut pentru această zonă mai multe obiective de investiții. Primul proiect demarat este cel care vizează amenajarea parcării:

”Aici se vor amenaja aproximativ 200 de locuri parcare, se va realiza iluminatul public și ne vom îngriji și de zona verde. Proiectul de amenajare a zonei blocurilor ANL mai prevede și amenajarea uni teren de sport precum și amenajarea unui nou loc de joacă,” a declarat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

În același timp, lucrări similare de amenajare a parcărilor se execută în mai multe zone ale orașului. Toate aceste investiții se realizează pe fondurile primăriei Drobeta Turnu Severin.

 

Voica Briceag

3,174 total views, 3 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.