Au demarat lucrările de amenajare a parcării din zona blocurilor A.N.L. Vezi aici când va fi gata

Miercuri au demarat lucrările care vizează amenajarea parcării din zona blocurilor A.N.L. Ani de-a rândul locatarii de aici au fost nevoiți să își parcheze mașinile printre gropi, iar din cauza prafului care se ridica aerisirea locuințelor era o misiune aproape imposibilă. Ordinul de execuție a lucrărilor a fost semnat de primarul, Marius Screciu, încă de la sfârșitul lunii aprilie.

Sărită ani la rând din lista de investiții a municipalității, zona blocurilor ANL este prioritară în alocarea financiară a acestui an. Municipalitatea a prevăzut pentru această zonă mai multe obiective de investiții. Primul proiect demarat este cel care vizează amenajarea parcării:

”Aici se vor amenaja aproximativ 200 de locuri parcare, se va realiza iluminatul public și ne vom îngriji și de zona verde. Proiectul de amenajare a zonei blocurilor ANL mai prevede și amenajarea uni teren de sport precum și amenajarea unui nou loc de joacă,” a declarat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

În același timp, lucrări similare de amenajare a parcărilor se execută în mai multe zone ale orașului. Toate aceste investiții se realizează pe fondurile primăriei Drobeta Turnu Severin.

 

Voica Briceag

1,479 total views, 15 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.