Autoturism căutat de autorităţile din Cehia, indisponibilizat de poliţiştii de frontieră mehedinţeni

    Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I au depistat la controlul de frontieră un autoturism marca Skoda, care era semnalat ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Cehia.        

        În data de  11.10.2016, ora 00.48, la Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice de control, la volanul unui autoturism  marca Skoda  înmatriculat în România ,  B. Ionuţ, cetăţean român în vârstă de 29 de ani, domiciliat în judetul Gorj.

        În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră mehedinţeni  au constatat că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile  cehe  în data de 29.07. 2016.

       Conducătorul auto a declarat că a cumpărat autoturismul de la un conaţional  şi  nu avea cunoştinţă despre faptul că autoturismul ar fi căutat de autorităţi.

        Drept urmare, autoturismul  în valoare de 6000  de euro  a fost indisponibilizat la sediul Sectorului  Poliţiei de Frontieră Mehedinţi urmând ca, la definitivarea cercetărilor, să fie înapoiat proprietarului de drept, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2,895 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.