Bani pentru reabilitarea sălilor de sport. Vezi aici ce unități școlare au primit finanțare

Se reabilitează sălile de sport din incinta școlilor severinene. În primă fază, este vorba despre două astfel de spații care se vor fi reparate. Alocarea financiară a fost făcută în cadrul ședinței ordinare de Consiliu Local la propunerea primarului, Marius Screciu, în urma solicitărilor primite din partea conducerii școlilor. Este vorba despre sălile de sport de la Colegiul Domnul Tudor și de la Colegiul Lorin Sălăgean. Ambele se aflau într-o stare avansată de degradare, iar bucăți mari de tencuială s-au desprins din tavan din cauza infiltrațiilor de apă, iar un accident a fost cât pe ce să se întâmple:

marius screciu

”Este vorba despre două săli de sport de la colegiile Lorin Sălăgean și Dl. Tudor. Le-am vizitat și am văzut cum arată. De departe, cea mai gravă situație este chiar la un liceu cu profil sportiv, este vorba despre colegiul la Lorin Sălăgean. Aici, sala de sport enu mai poate fi folosită din cauza infiltrațiilor de la apă” a precizat primarul Seveirnului, Marius Screciu.

În perioada următoare vor analizate și celelalte cereri primite din partea unităților școlare cu privire la reparațiile spațiilor din incinta unităților învățământ. Anul acesta, în buget a fost prinsă suma de 1.500.000 lei pentru modernizarea școlilor.

Voica Briceag

5,352 total views, 2 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.