Candidaţii ALDE la parlamentare, alături de locuitorii comunei Dumbrava

Candidaţii ALDE Mehedinţi la alegerile parlamentare s-au întâlnit cu locuitorii comunei Dumbrava, condusă de un primar care şi-a câştigat mandatul de edil susţinut de ALDE Mehedinţi. Dumbrăvenii au mai spus că Viorel Palaşcă este singurul parlamentar în funcţie care a călcat prin comuna lor, în ultimii ani.

palasca-printre-oameni-4

Lipsa unui drum de acces asfaltat, lipsa utilităţilor, dar şi a microbuzelor şcolare precum şi imposibilitatea pentru locuitori de a-şi găsi un loc de muncă aici se numără printre principalele probleme ale locuitorilor comunei Dumbrava:

„În Dumbrava cred că principala problemă este infrastructura, aici, noua echipă de la primărie trebuie ajutată atât de Consiliul Judeţean, cât şi de guvernul României.  În acest guvern nu ne punem niciun fel de speranţă, pentru că au dovedit că nu au făcut nimic bun pentru România, iar pentru Mehedinţi, absolut nimic. Sunt convins că noul guvern din care ALDE va face parte, îşi va îndrepta atenţia asupra comunelor şi satelor Mehedinţiului. Am identificat aici o serie de probleme care trebuie rezolvate. Eu sunt optimist pentru data de 11 decembrie în ceea ce priveşte ALDE în Mehedinţi şi în România, sunt convins că această dată va marca un succes al nostru, mai ales că atunci când vom ajunge din nou la guvernare vom putea face multe lucruri bune pentru judeţ, pentru satele Mehedinţiului şi pentru România, ” a declarat Viorel Palaşcă.

palasca-de-vorba-cu-un-om

Cu toate problemele pe care le-au intâmpină, dumbrăvenii susţin că lucrurile au intrat din această vară, în Dumbrava, pe făgaşul normal, odată cu alegerea tânărului primar al ALDE, Cătălin Enache.

palasca-oameni-2

Alături de o echipă tânără şi motivată, primarul, cu o susţinere serioasă din parlament, ar putea reuşi, în câţiva ani, să schimbe faţa comunei. Pe lângă aşteptările pe care le au de la candidaţii ALDE la parlamentare, mehedinţenii au, încă în minte, ajutorul pe care, în timp, formaţiunea l-a oferit întregii populaţii în perioada guvernării Călin Popescu Tăriceanu.

Voica Briceag

3,974 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.