Cod galben de vânt în Mehedinți, începând cu ora 09.00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, în această dimineață, o atenționare meteorologică de Cod Galben de vânt în județul Mehedinți începând cu ora 09.00.  Local, vor avea loc intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 55-60 km/h. Codul este în vigoare până la ora 12.00.

Începând cu data de 29 decembrie vremea va deveni rece, geroasă în timpul nopţilor şi dimineţilor în nordul şi centrul teritoriului şi pe arii mai restrânse în rest, iar vântul va continua să prezinte intensificări îndeosebi în sud-est.

În intervalul 27 decembrie, ora 20 – 29 decembrie, ora 10  au fost anunțate  ninsori viscolite în zonele de munte. În intervalul menţionat în toate zonele de munte va ninge, se va depune strat nou de zăpadă, local consistent şi vântul va avea intensificări cu viteze ce vor depăşi 60…70 km/h, iar pe creste 80…90 km/h, viscolind şi spulberând zăpada.  Intensificări ale vântului şi precipitaţii în general slabe cantitativ, la început mixte, apoi mai ales sub formă de ninsoare, se vor semnala şi în restul teritoriului, dar mai ales în regiunile estice şi sud-estice.

vant-puternic1

4,680 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.