“COCOȘATUL DE LA NOTRE DAME” în premieră naţională pe 14 martie la Palatul Culturii Teodor Costescu

Cel mai complex spectacol de balet al anului ajunge la Drobeta Turnu-Severin:


În miez de martie, cea mai frumoasă, romantică şi tulbărătoare poveste de dragoste a literaturii universale, prinde viaţă în paşi de dans, la Drobeta Turnu-Severin! Spectacolul extraordinar de balet “Cocoşatul de la Notre-Dame” va fi găzduit, în premieră naţională, pe scena Palatului Culturii Teodor Costescu pe 14 martie de la ora 19.00. 

Sunteţi aşteptaţi la cel mai complex spectacol de balet montat în țara noastră în ultimii ani! Evenimentul aduce pentru prima dată împreună pe aceeași scenă 3 ansambluri profesioniste de balet: ANSAMBLUL DE BALET AL OPEREI MAGHIARE DE STAT DIN CLUJ-NAPOCA, ANSAMBLUL DE BALET AL TEATRO D’OPERA ITALIANA și ANSAMBLUL DE BALET AL OPEREI VOX, însumând peste 50 de balerini profesioniști din țară și din străinătate, soliști balerini care dansează în teatre importante din Europa. Eclerajul şi luminile de scenă, efectele speciale, proiecțiile în 3D, efectele cu “fum greu” produs din gheață carbonică, fac din “COCOŞATUL DE LA NOTRE-DAME” un spectacol grandios, ce emoţionează şi impresionează în egală măsură.  

Regia și coregrafia spectacolului aparțin talentatului balerin și coregraf Vlad Sebastian, nume deja cunoscut în foarte multe teatre din țară, din Europa și din lume. Povestea muzicală este opera cunoscutului muzician Peter Venczel.

Montarea are la bază romanul “Notre-Dame de Paris” de Victor Hugo (1802-1885) poet, dramaturg și romancier francez.

3,757 total views, 6 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.