Romulus Vâlcu va candida la primăria Dr. Tr. Severin din partea ALDE

Romulus Vâlcu a fost desemnat de ALDE Mehedinţi drept candidat la primăria muncipiului Drobeta Tunur Severin. Nominalizarea lui Vîlcu a venit în urma unui sondaj de opinie realizat de formaţiunea politică pentru a se stabili candidatul cu cel mai mari şanse. În acest sondaj au fost evaluaţi deopotrivă şi Ion Sîrbulescu şi Noel Negrea. ALDE a decis în urma sondajului de opinie efectuat în rândul severinenilor cu privire la desemnarea candidaţilor pentru primăria Turnu Severin, să meargă pe mâna candidatului cel mai bine plasa’ta în sondaje. Romulus Vâlcu este totodată şi cel mai activ consilier al liberalilor şi democraţilor, cu trei mandate de consilier local la activ.„Candidatul ALDE la primăria Dr. Tr. Severin este domnul Romulus Vîlcu, unul dintre cei mai experimentaţi oameni pe adminsitraţie din organizaţia locală Drobeta Turnu Severin. Este avocat de profesie, a fost şi este consilier municpal, are trei mandate la activ, iar aproximativ doi ani a fost viceprimar. În calitatea sa de viceprimar şi consilier mereu a ştiut să facă bine cetăţeneilor care l-au ales în cele două funcţii.”, a declarat deputatul Viorel Palaşcă, preşedintele ALDE Mehedinţi.

IMG-20160414-WA0000

Programul politic al candidatului ALDE la primăria Turnu Severin se va centra pe crearea unui mediu propice pentru investitori prin realizarea unor pachete de facilităţi fiscale pentru investitori: „Trebuie să ne ducem noi către investitori, nu să stăm pe scaun să îi aşteptăm pe ei să vină la noi. În ceea ce priveşte turismul şi dezvoltare turismului în Drobeta Turnu Severin, pentru majoritatea este un termen general. Noi avem program pe fiecare ramură a turismului care se poate dezvolta în oraşul nostru. ” a precizat Romulus Vâlcu.

Extinderea reţelei de gaze naturale la nivelul oraşului poate reprezenta în opinia cnadidatului ALDE la primăria Tunru Severin o variantă la îndemână pentru asigurarea agentului termic în oraş, dar şi ca facilitate pnetru investitori: „În anul 2008 a fost adus gazul în municipiu, dar din păcate acest proiect a rămas la stadiu nu chiar priorittar pentru unii, trebuie dezvoltată şi extinsă reţeau de gaz care poate fi folosit ca agent pentru căldură, poate fi inclus şi în pachetul de facilităţi pentru investitori. De asemenea să ne aplecăm cu mai multă atenţie asupra problemelor din cartierele mărginaşe pentru că nu este posibil ca în multe zone periferice să nu existe utilităţi, asta ca să nu mai vorbim despre starea de degradare a drumurilor.”, a mai precizat Romulus Vâlcu.

 Romulus Vâlcu din partea ALDE, Marius Screciu de la PSD, Daniel Cîrjan de la PNL, Gabriela Dobrotă de la PMP, Ilie Pisoi de la PNŢCD, Gigi Croitoru din partea PRM şi Georgeta Drăghia, candidat independent la funcţia de primar al Severinului, fac din confruntarea politică din vară una de interes maxim şi prin prisma numărului record de candidaţi.

IMG-20160414-WA0003

 

7,472 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.