„Copacul cu haine” le va ţine de cald oamenilor nevoiași! Vino și donează și tu

“Copacul cu haine” vine și în Parcul General Dragalina din Drobeta Turnu Severin. Severinenii sunt așteptați, la sfârșitul lunii martie, să aducă jucării, haine, încălțăminte, rechizite și alimente neperisabile pentru familiile nevoiașe. Acţiunea caritabilă „Îmbracă un copac cu haine pentru nevoiaşi” se desfăşoară sâmbătă între orele 10:00-15:00 în parcul General Dragalina de lângă Palatul Culturii Teodor Costescu, intrarea către cetatea Medievală a Severinului.

Odată cu venirea primăverii, această acțiune vă încurajează să faceți curățenia de primăvară, să scoateți din dulapuri toate hainele și încălțămintea de primăvară – vară, pe care nu le mai folosiți și să veniți în parc pentru a le așeza în copaci de unde vor fi luate de cei care au cu adevărat nevoie de ele.

 

”Pe #31martie, într-o zi de sâmbătă & primăvară, donăm și aniversăm prima ediție de „Copacul cu haine” in Drobeta si 10 ediții in București. Strângem haine (de primăvară-vară) pentru copii și adulți, alimente – conserve, făină, ulei, zahăr, dulciuri (cumpărate din magazin), jucării și rechizite. Nu primim haine rupte și murdare, jucării rupte și murdare, rechizite care nu pot fi folosite ori alimente expirate. Vă rugăm ca hainele/încălțămintea să fie ambalate, iar pe pungi/cutii să scrie ce reprezintă – haine/încălțări fete/femei/băieți/bărbați, mărime (vârstă, dacă e cazul). Nu ambalați hainele/produsele în sacoșe/cutii care se rup. Nu primim haine/produse înainte sau după dată de 31 martie, deoarece nu avem unde le depozita. Următoarea acțiune va fi pe 1 iunie.  Ne vedem pe 31 martie, între 10 și 15, în parcul de langa Teatrul Theodor Costescu, (fosta maternitate). Copacul cu haine – ediția numarul 1 la Drobeta!”

Voica Briceag

22,756 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.