Crosul Severinului, la prima ediție! Vezi aici detaliile evenimentului

Municipalitatea severineană îi invită pe locuitorii orașului să se înscrie la prima ediție e evenimentului, Crosul Severinului, care va avea loc sâmbătă, 11 mai, începând cu ora 9.30.


,,Crosul Severinului,, este un eveniment de promovare a mişcării în natură şi a vieţii indiferent de vârstă. Severinenii sunt aşteptaţi să se înscrie în concurs pentru a se bucura de primăvară şi natură, alături de familie şi prieteni şi pentru a alerga prin împrejurimile frumoase ale municipiului Drobeta Turnu Severin. Participarea este GRATUITĂ iar severinenii încă se mai pot înscrie pe website-ul primăriei: www.primariadrobeta.ro/crosul-severinului/ sau la Biroul Comunicare, Relații Externe, Promovare Imagine”a precizat pentru descoperamehedinti.ro, Marius Screciu, primarul municpiului Drobeta Turnu Severin.

Si pentru că la orice competiție concurenșii au nevoie de încălzire, Gustea Oana și Oprescu Alex vor fi acolo începând cu ora 10:15!  Crosul va porni din fața Palatului Cultural “Teodor Costescu”, parcurge Bulevardul Dunării, trecând pe lângă Cetatea Medievală. Primii 500 de înscriși vor primi gratuit tricouri personalizate, iar toți cei care vor termina cursa vor fi medaliați.

Voica Briceag

1,148 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.