Expoziţia Kids in Pyramids ajunge în Severin

Echipa Kids in Pyramids invită copiii în universul educativ al civilizaţiei egiptene.

În perioada 12 februarie – 4 martie, Severin Shopping Center aduce în premieră expoziţia Kids in Pyramids, o aventură plină de surprize în lumea Egiptului Antic dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani. Expoziția se află pentru prima oară în România și își propune să le aducă celor mici misterele egiptologiei într-o formă interactivă și ușor de înțeles.

În fiecare zi, în intervalul orar 12:00 – 19:00, echipa Kids in Pyramids îi întâmpină pe cei mici cu un curs interactiv de aproximativ 45 de minute, unde copiii vor afla informaţii esenţiale despre una dintre cele mai importante civilizaţii din epoca antică. Lecţia încurajează învăţarea interactivă, prin joacă, în timp ce machetele piramidelor, costumaţiile copiilor şi puzzle-urile vor transforma cursul într-o experienţă distractivă. Pe tot parcursul traseului, copiii vor fi supravegheați de ghizi specializaţi care vor răspunde tuturor întrebărilor celor mici.

afis egiptul antic

Copilașii intră în spiritul Egiptului Antic încă din primele minute ale experienţei, când sunt costumaţi în faraoni sau Cleopatra, înainte de a începe turul. Intraţi în noile roluri, copiii încep o călătorie inedită într-o lume mistică, unde pot vizita piramida şi căsuța, artefacte în nisipul din primul punct de plecare din cadrul expoziţiei, vor descifra puzzle-uri distractive şi hieroglife, vor descoperi sarcofagul lui Tutankamon şi vor afla detalii despre cel mai cunoscut faraon al Egiptului. Copiii vor lua parte la construcţia unei piramide în miniatură şi vor afla cum au fost construite acestea în antichitate.

Distracţia însoţeşte micii curioşi în fiecare punct al expoziţiei – copiii vor face cunoştinţă cu mumii şi vor afla mai multe despre cum a apărut acest mit înfricoşător, iar camera comorilor îi va întâmpina pe micuţi cu surprize. Pozele haioase vor întregi reţeta de succes pentru o porţie de învăţare distractivă.

Biletul pentru expoziția Kids in Pyramids are prețul de 10 Lei și va putea fi achiziționat de la biroul Info Point, aflat în zona magazinelor Altex și New Yorker. Grupurile organizate de minimum 10 copii, pot achiziţiona biletul de intrare la preţ redus, de 7 Lei/ copil.

Programari se pot face la numarul de telefon: 0786 257 092.

Mai multe detalii despre eveniment puteți descoperi pe www.severinshoppingcenter.ro sau pe Facebook, www.faceook.com/SeverinShoppingCenter

2,934 total views, 5 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.