Facilități pentru investitori. Vezi aici ce proiect au adoptat consilierii municipali din Drobeta Turnu Severin

Consilierii municipali din Drobeta Turnu Severin au aprobat cu unanimitate de voturi un proiect de hotărâre cu privire la adoptarea unor facilități pentru acei investitori care vor crea minimum 20 de locuri de muncă. În sensul acesta s-a aprobat ca reprezentanții firmelor care vor crea în urma unei investiții minimum 20 de locuri de muncă pe parcursul unui an, vor avea posibilitatea să concesioneze teren de la primărie fără licitație publică, dar respectând condițiile legale:

,,Le putem da în concesiune un teren fără licitație, dar cu respectarea prevederilor legale,  cu plata unei concesiuni, cu o singură condiție și anume aceea a creării a cel puțin 20 de locuri în decursul unui an. Cred că este un sprijin pentru posibilii investitori, mai ales în contextul în care era o procedură extrem de greoaie pentru organizarea licitației, în sensul în care, terenul putea fi concesionat către firme care nu ar fi creat locuri de muncă,, a argumentat primarul Marius Screciu proiectul de hotărâre adoptat.

Măsura va intra în vigoare imediat Hotărârea de Consiliu Local va primi avizul de legalitate in partea Prefecturii Mehedinți.

 

Voica Briceag

6,161 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.