Filiala Mehedinţi a partidului Uniunea Salvaţi România se lansează duminică

Filiala Mehedinţi a partidului Uniunea Salvaţi România se lansează duminică, la ora 11.00 în cadrul unui eveniment public care va avea loc pe 11 septembrie la ora 14.30 la Casa Tineretului. Vicepreşedintele USR, Clotilde Armand, va particpa la şedinţa de constituire. Cel mai probabil, coordonatorul filialei Mehedinţi a partidului Uniunea Salvaţi România va fi profesorul Vasile Deac, un cunoscut activist în domeniul ONG şi al fondurilor europene.

Va fi o întâlnire informală, urmată de o conferință de presă, în care va fi prezentat programul politic, se va discuta despre USR ca alternativă la partidele politice tradiţionale, despre extinderea formațiunii la nivel național si despre obiectivele sale pe termen scurt și mediu.

Uniunea Salvați România (USR) a luat ființă pe 21 august 2016 din fuziunea USB cu Uniunea pentru Codlea și Uniunea Salvați România, noua formațiune luând numele de Uniunea Salvați România.  Partidul este condus de Nicușor Dan, care a fost ales președinte al congresul de fuziune, un cunoscut activist civic și candidat la alegerile locale din 2012 și 2016 la funcția de primar general al Bucureștiului.

USR continuă la nivel național proiectul politic al partidului Uniunea Salvați Bucureștiul (USB) înființatpe 1 iulie 2015.  La ultimele alegeri locale, din vara aceasta, USB s-a clasat pe locul al doilea, ca număr de voturi, în București, cu 25%.

Nicușor Dan și partidul său și-au anunțat intenția de a candida la alegerile parlamentare de la finalul acestui an și are drept obiectiv obținerea unui scor electoral de minim 10%.

image-2016-07-28-21188917-41-nicusor-dan-clotilde-armand

4,394 total views, 1 views today


un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.