Filiala Mehedinţi a partidului Uniunea Salvaţi România se lansează duminică

Filiala Mehedinţi a partidului Uniunea Salvaţi România se lansează duminică, la ora 11.00 în cadrul unui eveniment public care va avea loc pe 11 septembrie la ora 14.30 la Casa Tineretului. Vicepreşedintele USR, Clotilde Armand, va particpa la şedinţa de constituire. Cel mai probabil, coordonatorul filialei Mehedinţi a partidului Uniunea Salvaţi România va fi profesorul Vasile Deac, un cunoscut activist în domeniul ONG şi al fondurilor europene.

Va fi o întâlnire informală, urmată de o conferință de presă, în care va fi prezentat programul politic, se va discuta despre USR ca alternativă la partidele politice tradiţionale, despre extinderea formațiunii la nivel național si despre obiectivele sale pe termen scurt și mediu.

Uniunea Salvați România (USR) a luat ființă pe 21 august 2016 din fuziunea USB cu Uniunea pentru Codlea și Uniunea Salvați România, noua formațiune luând numele de Uniunea Salvați România.  Partidul este condus de Nicușor Dan, care a fost ales președinte al congresul de fuziune, un cunoscut activist civic și candidat la alegerile locale din 2012 și 2016 la funcția de primar general al Bucureștiului.

USR continuă la nivel național proiectul politic al partidului Uniunea Salvați Bucureștiul (USB) înființatpe 1 iulie 2015.  La ultimele alegeri locale, din vara aceasta, USB s-a clasat pe locul al doilea, ca număr de voturi, în București, cu 25%.

Nicușor Dan și partidul său și-au anunțat intenția de a candida la alegerile parlamentare de la finalul acestui an și are drept obiectiv obținerea unui scor electoral de minim 10%.

image-2016-07-28-21188917-41-nicusor-dan-clotilde-armand

3,770 total views, 4 views today


un comentariu

 1. Chita Mariana

  Buna ziua,
  Sunt un om oarecare din Tr Severin,de 42 ani, din pacate cu studii superioare (juridice). Spun din pacate pt ca , daca nu am pile, bani sau daca nu sunt înscrisă in nici un partid politic….Sunt muritoare de foame, trăiesc din pensia mameide 680 lei si curios lucru nivi nu beneficiez de ajutor social pt ca nu am serviciu, asa cum fac multe putori fin țara. Nu vreau banii statutului pe degeaba, dar n.am auzit nici un partid vorbind despre disperarea oamenilor care mor de foame, care doresc sa muncească nu sa fure ori sa cerșească.
  Pt mine de ex, dvs ca partid ce.mi puteti oferi ca sa pot avea incredere in dvs si sa va pot vota?
  Si poate in situatia mea sunt mulți, dar gândiți.vă, cu studii superioare si muritor de foame cum e?
  Nu vreau sa fiti in situatia mea, dar credeti ca mai am tragere de inimă sa votez? Cu cine?
  Ce as putea sa fac? Sa pun lanțul de gât? Poate ca asa s.ar termina toate necazurile.
  Vedeți, asa trăiesc oamenii care doriti sa vă voteze…
  Cu respect,
  Mariana Chită

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.