A.G. Weinberger, concert caritabil la Severin pentru susținerea cauzei clubului Rotary Severin

Rotary Club Severin, în parteneriat cu Palatul Culturii “Teodor Costescu” din Drobeta Turnu Severin, vă așteaptă, la evenimentul caritabil GRINGO TRONIC, un deliciu acustic susţinut de inegalabilul  A.G. WEINBERGER,  considerat a fi cel mai bun interpret de blues pe care l-a dat România vreodată.

Afis Weinberger

Clubul Rotary Severin vă propune așadar, un răgaz muzical, alături de un  artist care face diferenţa în muzica live din România şi vă așteaptă să fiți părtași, la un solo acustic, o explozie de culoare și muzică. Evenimentul este unul caritabil, iar banii strânși din vânzarea biletelor vor fi donați în scop umanitar:

ag weinberger

”Când un club Rotary din țară solicită participarea mea la un eveniment, înțeleg imediat scopul solicitării pentru că eu însumi sunt rotarian și îmi este foarte ușor ca să răspund afirmativ la orice astfel de invitație. Ajutăm astfel clubul local Rotary să își îndeplinească proiectele care eu văd deja că se simt în comunitate. Orașul e  foarte curat și foarte frumos”  a declarat pentru descoperamehedinti.ro, A.G. Weinberger.

AG Weinberger propune severinenilor o sesiune muzicală excepţională,  o seară  de blues şi jazz în spiritul celor mai cuceritoare piese ce au facut deliciul secolului XX. Considerat de către critici Mr. Blues al României, iar de către B.B. King “un chitarist carismatic de cea mai înaltă clasă”, Wenberger se află pentru doua oară în fața publicului severinean:

GRINGOTRONIC este o îngemănare de stiluri, armonii şi influenţe, pornind de la piesele clasice până la elementele de muzică electronică, însoţite de loopuri de chitară, voce, muzicuţă şi lapsteel guitar, toate filtrate în stilul propriu al lui AG Weinberger.

Voica Briceag

2,969 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.