Garda de Mediu Mehedinţi, implicată în activităţi de ecologizare cu ocazia campaniei Let’s Do It Romania

Comisarii gărzii de mediu Mehedinţi şi reprezentanţii Agenţiei pentru Protecţia Mediului au fost primii care au dat startul curăţeniei generale în Mehedinţi prin alăturarea la campania Let’s Do It Romania!

budu-si-tutilescu-2

Pentru o zi, comisarii de la garda de mediu au renunţat la avertismente şi amenzi şi au demonstrat că ştiu nu doar să aprecieze o zonă curată, dar ştiu să o şi întreţină, aşa că, de ziua curăţeniei generale s-au implicat cu toţii de la comisar şef la funcţionar administrativ, în cea mai amplă campanie de ecologizare din ţară. Câteva tone de deşeuri au fost strânse din Drobeta Turnu Severin în doar câteva ore. Sacii au fost încărcaţi în maşini şi au ajuns la depozitul de la Izvoru Bîrzii, căci, campania este susţinută de compania de salubrizare a Severinului, iar în ziua campaniei, deşeurile colectate au fost aproape duble faţă de o zi obişnuită.

tutilescu-brantner

Proiectului “Let`s Do It!” a început în anul 2009, când un grup de voluntari pasionaţi, animaţi de o idee nebunească, şi-au propus să curețe România într-o singură zi.  În anul 2010, România a fost cea de-a 4 ţară din comunitatea “Let`s Do It, World!” care a avut curajul să organizeze o astfel de acţiune şi este şi astăzi o referinţă pentru alte ţări de pe întreagă planetă. “Let`s Do It, Romania!“ este cel mai mare proiect de implicare socială organizat în România.

Voica Briceag

3,617 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.