Ionuţ Sibinescu, cel mai tânăr candidat situat pe un loc eligibil la alegerile din 11 decembrie

Cel mai tânăr candidat la Senat din Mehedinţi, situat pe loc eligibil este Ionuţ Sibinescu. Fost consilier judeţean, Sibinescu s-a impus drept unul dintre promotorii judeţului Mehedinţi din punct de vedere turistic, şi pentru prima dată, în urma demerusrilor sale, judeţul a avut brand, ambsadori care au promovat zona, totul în cadrul proiectului #prinmehedinti, iniţiat şi susţinut financiar de Ionuţ Sibinescu.

Este vremea tinerilor politicieni pentru ALDE Mehedinţi, care propune pe primul loc la Senat cel mai tânăr candidat. Este vorba despre Ionuţ Sibinescu, fost consilier judeţean, şi singurul candidat independent la alegerile din vară pentru funcţia de consilier judeţean. În vară, voturile obţinute i-au fost insuficiente pentru a ajunge consilier judeţean, iar acum, s-a alăturat unui nou proiect politic şi, din vară,  coordonează organizaţia ALDE Drobeta Turnu Severin din funcţia de preşedinte. Conducerea ALDE  a fost şi cea care l-a propus candidat pe primul loc la Senat, la alegerile din luna decembrie.

Victor Bogdan Gheorghita

Ionuţ Sibinescu s-a impus drept un promotor al Mehedinţiului din punct de vedere turisitc, iar de numele său se leagă de proiectul #prinmehedinti, care a vizat promovarea turistică a judeţului. Cei mai influenţi bloggeri din România au fost invitaţi într-un info trip în Mehedinţi, iar o perioadă lungă de timp, judeţul a avut parte de cea mai agresivă promovare în mediul online. Tot Sibinescu a fost cel care a adus pentru prima dată în istoria Mehedinţiului, ideea de brand, ambasadori ai unei zone. Adrian Enache şi Aurelian Temişan au fost invitaţi să se alăture acestui demers de punere în valoare a frumuseţilor judeţului. Ei au fost de altfel prezenţi alături de Ionuţ Sibinescu la târgul de turism al României, eveniment în care s-a prezentat şi brandul judeţului.

12778688_965813213466756_1251868437563822409_o

El a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice, iar primul loc de muncă l-a avut la un cotidian local din Lugoj, unde, în fiecare seară aranja paginile ziarului fiind tehnoredactor.  După experienţa din presa acrisă a urmat o periodă în care a lucrat ca şi barman, agent vânzări, după care şi-a deschis propria lui afacere în domeniul IT şi producţie publicitară. A fost comisar şef la Protecţia Consumatorului din Mehedinţi, numit în această funcţie în decembrie 2009.

Sibinescu declară că a decis să candideze la aceste alegeri pentru a  face tot ce-i stă în putință pentru a redresa din punct de vedere economic județul Mehedinți: ”Candidez pe pentru că eu cred din tot sufletul că politica trebuie să fie despre oameni și pentru oameni. Am ales să candidez din partea ALDE pentru senat pentru a putea reda România românilor și Mehedințiul mehedințenilor”

sibi

 

 

 

10,910 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.