Localităţi din Mehedinţi, fără curent electric

Pe fondul condiţiilor meteo semnalate prin cod galben de intensificări ale vântului, ninsori moderate cantitativ şi viscol în Mehedinţi, începând cu data de 16 ianuarie, au fost înregistrate o serie de avarii şi deranjamente colective ale linstalaţiilor de alimentare cu curent electric.

intreruperi-curent-electric

Până la ora 22:00, în data de 17 ianuarie cea mai mare parte a instalaţiilor electrice afectate fusese repusă sub tensiune. Pe parcursul nopţii s-a lucrat în continuare pentru eliminarea deficienţelor, însă spre dimineaţă au fost înregistrate şi câteva deranjamente colective noi pe fondul condiţiilor meteo nefavorabile (zăpada apoasă căzută pe conductoare corelată cu temperaturi scăzute care au dus la îngheţarea acesteia), astfel încât la această oră, sunt 3 localităţi parţial sau total afectate de întreruperi în alimentarea cu energie electrică. Este vorba despre satele Sălătuc, Valea Pietrei şi Grozeşti. Situaţia prezentată mai sus se află într-o permanentă mobilitate ca urmare a evoluţiei condiţiilor meteo şi a intervenţiei turelor operative.

Semnalarea tuturor defecţiunilor în reţeaua de distribuţie a energiei electrice din aria de operativitate a CEZ Distribuţie se poate face apelând Info Linia CEZ la numarul unic 0251 929.

Voica Briceag

 

3,369 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.