Locuri de muncă disponibile la data de 30.09.2016

102 locuri de muncă sunt disponibile în această săptămână în județul Mehedinți.  Angajatorii au scos spre ocupare, prin intermediul agențiilor de forță de muncă, posturi de: cofetari, brutari, instalatori, vânzători și multe altele. Întreaga listă o puteți consulta aici:

Calificare Locuri
Agent de paza 2
Brutar 2
Barman 2
Confectioner imbracaminte 12
Cofetar  2
Dulgher 10
Femeie de serviciu 1
Fierar betonist 6
Finisor 10
Instalator 1
Inginer constructor 1
Lacatus mecanic 2
Muncitor necalificat confectii 12
Merceolog 1
Muncitor necalificat 2
Operator calculator 1
Ospatar 7
Patiser 2
Supraveghetor jocuri 1
Spalator vehicole 5
Zidar 15
Vulcanizator 1
Vanzator 4
 

TOTAL

 

102

 

locuri-de-munca

În vederea asigurării reconversiei profesionale prin organizarea de cursuri de calificare/recalificare în diverse profesii şi meserii, astfel încât şomerii înregistraţi în evidenţele AJOFM Mehedinţi să dobândească noi aptitudini şi competenţe profesionale care să-i ajute să-şi găsească mai repede şi mai uşor un loc de muncă, în anul 2016 vor fi organizate cursuri de formare profesionala in urmatoarele meserii si specialitati: brutar, cofetar-patiser, coafor, comerciant-vanzator marfuri alimentare, confectioner asamblor articole din textile, fierar-betonist, montator prefabricate, lucrator in structuri pentru constructii, lucrator in comert, lacatus mecanic, ospatar(chelner), vanzator in unitati de alimentatie si zidar-pietrar-tencuitor.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute de la sediul AJOFM Mehedinţi din Drobeta Turnu Severin, bd Carol I nr 3, tel 0252 / 319029.

2,701 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.