Lucrările de asfaltare a bulevardului Tudor Vladimirescu, evaluate de ministrul dezvoltării

Ministrul Dezvoltării Regionale, Daniel Suciu, s-a aflat, joi, 21 martie, în prima sa vizită în județul Mehedinți. Prima oprire a oficialului guvernamental a fost la un obiectiv finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Este vorba despre lucrările aflate în derulare pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, din Drobeta Turnu Severin. Totodată, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, a explicat de ce contractul pentru bulevardul Tudor Vladimirescu a fost semnat în 2013, însă lucrările abia acum sunt finalizate.


„A fost un blocaj din punct de vedere tehnic. La vremea aceea a fost făcut studiul de fezabilitate, cumva, din birou de către o firmă, iar ceea ce s-a făcut nu a coincis cu ceea ce a fost în teren. În 2016, când am venit primar, într-un an am deblocat şi B-dul Porţile de Fier şi Splaiul Independenţei, care sunt în acest moment deja finalizate, recepţionate”, a precizat Marius Screciu. Pe de altă parte, vicepremierul Suciu a arătat că de acest blocaje nu este vinovat Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, pentru că licitaţiile şi procedurile se desfăşoară la autorităţile locale.


„Faptul că au fost blocaje, nu este vina ministerului. Şi spun din nou, îmi doresc ca toţi constructorii să-şi onoreze termenele, pentru că avem bani şi, în plus, cu cât închidem unele şantiere, pentru că s-au finalizat lucrările, cu atât vom deschide, mai repede, altele noi. Toţi banii sunt asiguraţi pentru toate obiectivele de investiţii pe care ni le-am asumat şi îi aşteptăm pe partenerii noştri, constructorii, ca şi pe autorităţile locale, să le finalizeze„, a mai afirmat Daniel Suciu.

 

Voica Briceag

2,856 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.