Ludovic Orban îşi prezintă moţiunea pentru şefia PNL la Drobeta Turnu Severin

Ludovic Orban, candidat la șefia PNL dorește să câștige sprijinul organizației PNL Mehedinţi. În sensul acesta, liberalul vine la Drobeta Turnu Severin pentru a-şi prezenta programul cu care doreşte să câştige şefia partidului. Întâlnirea va avea loc la palatul culturii Teodor Costescu, miercuri, de la ora 17.00.

Ludovic Orban a precizat încă de la depunerea candidaturii pentru funcţia de preşedinte al PNL că își va duce campania în două etape, dorind să ajungă la toate organizațiile județene, apoi să poarte discuții cu “talpa” PNL-ului, cu primarii, consilierii locali și județeni, de la care să înțeleagă care sunt percepțiile lor, așteptările privitoare la viitorul PNL:

ludovic orban

Îmi doresc ca moțiunea mea sa să fie rezultatul unei ample consultări cu colegii de partid, care înțeleg cel mai bine care sunt percepțiile populației. Candidez pentru a-i oferi PNL-ului caracter, identitate, forță și credibilitate. Voi avea o strategie și un program al cărui obiectiv este foarte clar, câștigarea puterii în România de către PNL, transformarea PNL în forța politică de dreapta care să aibă capacitatea să câștige toate tipurile de alegeri care vor urma în România: prezidențiale, locale, parlamentare”, a declarat Ludovic Orban.

Organizaţia PNL Mehedinţi încă nu şi-a anunţat susţinerea pentru vreunul dintre candidaţi. Cel mai probabil, anunţul cu privire la candidatul susţinut va fi făcut după finalizarea alegerilor interne în PNL Mehedinţi.

Voica Briceag

3,635 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.