Mai multe localităţi din zona Clisurii Dunării, fără curent electric pe 26.01.2016, în intervalul 09:00-19:00

Ca urmare a alunecării de teren înregistrate în zona clisura Dunării, a fost necesară identificarea unei soluţii temporare de alimentare cu energie electrică a zonelor alimentate de Linia Electrică Aerienă 20 kV Cozla – Baia Nouă.

curent

Pentru deblocarea drumului de acces, este necesară îndepărtarea cablului electric care alimentează provizoriu zona, astfel încât rocile ce acoperă drumul să fie înlăturate. În acest sens, la solicitarea Secţiei de Drumuri Orşova, pe data de 26.01.2016, în intervalul 09:00 – 19:00 a fost programată o întrerupere în alimentarea cu energie electrică ce va afecta localităţile:

  • Dubova cu zonele: PTA Releu Eibenthal, PTA Eibenthal, PTA Colonie Baia Nouă, PTA IJPF1 Eibenthal, PTA IJPF2 si PTA Zelişte (terţi) cu satele: Eibenthal şi Baia Nouă;
  • Sviniţa cu zonele: PTA Sviniţa1, PTA Sviniţa 2, PTA Releu Sviniţa, PTA Pompe Sviniţa, PTA Martinovici (terti), PTA Otiman (terti), PTA Matsescu (terti), PTA Pichet Grăniceri (terţi), PTA Buzescu.

Totodată pentru continuarea lucrărilor de detonare şi eliberarea drumului de acces, dar şi pentru a reveni la condiţii normale de alimentare cu energie electrică, este necesară întreruperea aceloraşi zone şi în data de 28.01.2016, în acelaşi interval orar.

Alimentarea cu energie electrică în zona Sviniţa şi Dubova a fost afectată după alunecarea de teren care a avut loc în zona Cozla-Sviniţa care a rupt liniile de alimentare cu energie electrică. S-a apelat la o soluţie provizorie, iar localităţile au fost alimentate printr-un cablu aerian provizoriu până când s-a permis intervenţia.

Voica Briceag

 

3,194 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.