Mehedinţean numit în post cheie la Ministerul Dezvoltării. Vezi aici despre cine este vorba.

Un post cheie în Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene va fi ocupat de un mehedinţean. Este vorba despre un funcţia de secretar de stat în cadrul ministerului care se ocupă de gestionarea fondurilor europene. Mehedinţeanul numit în această funcţie de demnitate publică este Alin Chirilă, fost director executiv adjunct al Direcţiei Cooperare Regională din cadrul Consiliului Judeţean Mehedinţi. Aladin Georgescu, preşedintele filialei PSD Mehedinţi, susţine că numirea lui Chirilă va fi una de bun augur pentru judeţ:

Aladin Georgescu

„L-am propus pe domnul Alin Chirilă să ocupe funcţia de secretar de stat în Ministerul Dezvltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, convins fiind că este un câştig pentru judeţul Mehedinţi, în contextul în care, atragerea de fonduri europene şi guvernamentale reprezintă o prioritate a Consiliului Judeţean. Faptul că un mehedinţean va ocupa postul de secretar de stat în acest minister ne poate ajuta foarte mult pe viitor.”, a precizat Aladin Georgescu, liderul PSD Mehedinţi.

Alin Chirilă a absolvit cursurile Colegiului Naţional Gheorghe Ţiţeica din Drobeta Turnu Severin, iar mai apoi a urmat cursurile Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara. În cadrul Consiliului Judeţean a coordonat şi activitatea departamentului Salvamont Mehedinţi şi s-a ocupat de gestionarea programului de vecinătate România-Serbia.

alin-chirila

Numirea lui Alin Chirilă a fost deja publicată în Monitorul Oficial al României. Se pare că acesta nu va fi singurul mehedinţean care va ocupa un post de secretar de stat, iar în perioda următoare vor avea loc şi alte numiri ale unor mehedinţeni în posturi guvernamentale cheie.

Numire Alin Chirila

32,380 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.