Mită, refuzată de un polițist de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier II

Un polițist de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier II a refuzat mita oferită de un cetățean albanez care nu îndeplinea condițiile de ieșire din țară. Polițistul de frontieră a  refuzat categoric mita și a sesizat fapta la Direcția Generală Anticorupție- Serviciul Județean Mehedinți:

”În fapt, la S.J.A. Mehedinţi a fost primit denunţul telefonic al unui ofiţer de poliţie cu privire la faptul că, pe sensul de intrare în ţară s-au prezentat doi cetăţeni de naţionalitate albaneză, iar unul dintre aceştia nu îndeplinea condiţiile legale pentru a trece frontiera. După ce i-a relatat cetăţeanului albanez motivele refuzului intrării în ţară, acesta i-a oferit poliţistului suma de 200 de euro pentru a-şi încălca atribuţiile de serviciu şi a-i permite trecerea frontierei” se arată într-un comunicat remis de ITPF Timișoara.

În urma sesizării, a fost organizată şi desfăşurată acţiunea de prindere în flagrant, iar cetăţeanul albanez a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, în vederea continuării cercetărilor pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

Voica Briceag

7,341 total views, 2 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.