Noaptea Reducerilor la Severin Shopping Center

Noaptea Reducerilor are loc vineri, 29 ianuraie 2016, când programul mall-ului va fi prelungit până la ora 24:00. Vineri, 29 ianuarie, în intervalul orar 22:00 – 24:00, la Severin Shopping Center sunt magazine care aplică reduceri la reducerile deja existente.

reduceri011_39305400

Așadar, DOAR în acest interval orar, 22:00 – 24:00, clienții Severin Shopping Center beneficiază de extra reduceri la unele dintre magazinele lor preferate, dar și de cocktail-uri gratuite și party music din partea organizatorilor și Kiss Fm Drobeta. Un MC va anunța extra ofertele magazinelor, pentru ca severinenii să se orienteze cu ușrință printre procentele de reduceri tentante.

Mai mult, clienții care fac cumpărături de minimum 100 de lei pe un singur bon fiscal, câștigă GARANTAT unul dintre cele 100 de premii instant puse la bătaie. În acest fel, toți împătimiții de cumpărături vor reuși să își achiziționeze produsele preferate.

afis noaptea reducerilor1

Mai multe detalii puteți descoperi accesând – http://severinshoppingcenter.ro/ sau vizitând pagina de Facebook https://www.facebook.com/SeverinShoppingCenter

3,408 total views, 2 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.