P.M.P. Mehedinți, pregătit să devină a doua forță politică în cadrul C.L. Drobeta Turnu Severin. Vezi aici obiectivele

Reprezentanții Partidului Mișcarea Populară, filiala Mehedinți par să fi depășit în ultima perioadă momentele tensionate din cadrul filialei, iar lucrurile au intrat pe făgașul politic normal odată cu numirea lui Răzvan Roșca în funcția de președinte interimar al fililalei P.M.P. Mehedinți. Odată depășite vechile tensiuni au început pregătirile pentru organizarea conferinței județene de alegeri a noului Biroul Politic Județean al P.M.P. Mehedinți, dar și pentru definitivarea fuziunii cu U.N.P.R., fuziune în urma căreia P.M.P. va deveni a doua forță politică din cadrul Consiliului Local Drobeta Turnu Severin:

,,Am finalizat calendarul acțiunilor premergătoare alegerilor care vor avea loc în cadrul Conferinței Județene și vă anunț că acest calendar va debuta în data de 1 noiembrie și el se va finaliza pe data de 9 decembrie, dată la care am stabilit că vom organiza această conferință județeană. În cadrul conferinței județene ne vom alege statutar conducerea și aici mă refer la președintele filialei Mehedinți, primvicepreședintele, Consiliul Executiv Județean și comisiile de specialitate, adică comisia de arbitraj și de integritate și comisia de cenzori. Această nouă conducere va primi mandat pe patru ani” a declarat Răzvan Roșca liderul P.M.P. Mehedinți.

În același timp, partidul are porțile deschise pentru recrutarea noilor membri de partid și așteaptă alături oameni cu experineță în politică, dar în mod deosebit reprezentnații partidului așteaptă să se alăture formțiunii politice specialiști din diverse domenii, așa cum este cazul doctorului Marian Boeangiu, de profesie medic:

,,Eu mă consider în primul rând specialist în domeniul sanitar și dacă pot să conving cât mai multă lume, cât mai mulți decidenți de ce trebuie și cum trebuie făcut în domeniul sanitar, atunci eu mă declar mulțumit cu această activitate,, a declarat Marian Boeangiu, unul dintre medicii de familie din Drobeta Turnu Severin recunoscut pentru consecvența sa de a critica măsurile de reformare a sistemului medical pe care le-a considerat inoportune și ineficiente.

„A fost ca un deziderat pentru mine, acela de a identifica persoane active în cadrul comunității, persoane cu notorietate care au dovedit din punct de vedere profesional în domeniul în care au activat. Marian Boeangiu este un câștig pentru P.M.P. Mehedinți și va activa în cadrul organizației în calitate de vicepreședinte pe domeniul sănătății”, a mai declarat Răzvan Roșca liderul P.M.P. Mehedinți.

 

Voica Briceag

3,726 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.