P.R.U.- un nou proiect politic pentru România. Vezi aici reprezentanţii partidului în Mehedinţi

Partidul România Unită şi-a constituit filială şi în Mehedinţi. Acestui nou proiect politic care se doreşte a fi o alternativă la clasa politică din ultimii 26 de ani s-au alăturat tehnocraţi, oameni fără să fi avut vreo implicare politică, aşa cum este şi cazul preşedintelui Camerei Agricole Naţionale, Cornel Stroescu. Liderul agricultorilor s-a alăturat acestui proiect şi candidează pentru un loc de deputat, iar proiectul său se leagă în continuare de susţinerea agriculturii în parlamentul României: ”Trebuie să aducem agricultura pe locul pe care a fost acum 27 de ani. Agricultura creează locuri de muncă și aduce venituri la bugetul de stat. Din păcate, dacă facem o comparație între anii 90 și prezent, constatăm că 60-70% din populația satului român a dispărut. Cei care ne-au condus până în acest moment nu au făcut-o cum trebuie sau, mai bine spus, nu ne-au reprezentat interesele deloc. Și eu îmi asum o vină pentru că i-am ales, i-am ales pentru că promiteau. Dar nu au făcut și nici nu au încercat. Eu mă pot da un exemplu de ”se poate și în Mehedinți”!, a declarat Cornel Stroescu, candidat pentru un post de deputat.

dsc_0570

În ceea ce priveşte programul de guvernare al partidului, „Programul Ţepeş pentru România românilor”, acesta conţine nouă măsuri prin care partidul vrea să „pedepsească batjocorirea demnităţii naţionale a românilor şi furtul din avuţia publică”. PRU vrea să naţionalizeze resursele naturale în cazul în care companiile din domeniu nu sunt de acord cu creşterea redevenţelor şi a taxelor de exploatare. De asemenea, PRU intenţionează să interzică vânzarea terenurilor către străini şi să oprească defrişările. În Mehedinţi, în acest proiect crede şi profesorul Constantin Stana: România nu se mai poate regresa și nu mai poate să-și revină decțt printr-un suprem efort de voință al celor care sunt hotărâți să se ia de gât cu oricine e nevoie că să readucă o brumă de normalitate în această țară. De 27 de ani, politicienii ne tocă cu aceleași minciuni iar la finalul fieărui ciclu de 4 ani constatăm că România se duce tot mai în jos. Ajunge!

dsc_0542

Industria Mehedinţiului a fost pusă pe butuci, iar un partid naţionalist o poate repune în valoare, a mai susţinut preşedintele filialei Mehedinţi a Partidului România Unită. În programul de guvernare al Partidului România Unită se regăsesc o serie de măsuri radicale- partidul promite majorarea pedepselor pentru viol şi pedofilie la 25 de ani de închisoare, iar pentru corupţie, închisoare pe viaţă şi confiscarea totală şi extinsă a averii. Cei care aduc atingere simbolurilor naţionale sau incită la separatism etnic vor fi pedepsiţi penal, iar dacă sunt cetăţeni străini, vor fi expulzaţi.

6,950 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.